Vladimir Pavlović mladi je poljoprivredni proizvođač iz sela Sezemče nadomak Kruševca. Vladimir je nosilac poljoprivrednog gazdinstva, a kao mlad poljoprivrednik koristi subvencije grada kao i subvencije koje daje država.

Procedura prilikom apliciranja nije komplikovana, kaže Vladimir i naglašava da se najvažniji papiri nabavljaju u upravi za trezor.

“Bolja solucija bi bila kao na nivou republike – recimo konkurs 50:10:40 – konkurišem pa znam da li kupujem ako prođem. Na lokalu kupujem mašinu pa predajem za povraćaj i onda razmišljam da li ću ili neću proći”, kaže Vladimir.

Ovaj video snimljen je u okviru projekta “Osnaživanje mladih poljoprivrednika za korišćenje lokalnih podsticaja u poljoprivredni” koji realizuju Mladi poljoprivrednici Srbije u partnerstvu sa Centrom za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / www.agronews.rs.

Rad Mladih poljoprivrednika Srbije i Centra za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj / Agronews medija podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole “Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here