Stručni kurs u organizaciji beogradskog Centra za obrazovanje i istraživanje Agronet, „Intenzivna proizvodnja povrća i voća u zaštićenim prostorima i čuvanje proizvoda posle berbe“ održava se od 8. do 12. marta u Nišu, u hotelu Nju Siti
Stručni kurs u organizaciji beogradskog Centra za obrazovanje i istraživanje Agronet, „Intenzivna proizvodnja povrća i voća u zaštićenim prostorima i čuvanje proizvoda posle berbe“ održava se od 8. do 12. marta u Nišu, u hotelu Nju Siti. Program je namenjen svima koji se bave proizvodnjom ili skladištenjem i prodajom voća i povrća, a predavači su profesori Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i uspešni privrednici sa višegodišnjim iskustvom. Kroz predavanja, diskusije, vežbe, rad na terenu, obradiće se najvažnije vezano za primene različitih oblika zaštićenih prostora, savremene tehnologije gajenja različitih voćnih i povrtarskih vrsta, organsku proizvodnju, čuvanje proizvoda posle berbe, ali i trendovi u potrošnji i prodaji hrane i mogućnosti finansiranja i prodaje na regionalnom i inostranom tržištu. Organizatori obaveštavaju da je broj učesnika ograničen, a rok za prijavu je 25 februar.