Agrojug - Emisija o poljoprivredi
Agrojug - Emisija o poljoprivredi

Adresa: Gece Kona 20a, 18106 Niš
Brojevi telefona: +381604563149
Email adresa:
 info@agrojug.rs
Web adresa: www.agrojug.rs

Radno vreme: 00:00 – 24:00

  • Početna
  • Privreda
    • Pčelarstvo
    • Povrtarstvo
    • Ratarstvo
    • Cvećarstvo
    • Stočarstvo
    • Vinogradarstvo
    • Voćarstvo
    • Zaštita bilja
  • Manifestacije
    • Izložbe
    • Sajmovi
    • Savetovanja
  • Ruralni turizam
  • Zadrugarstvo
  • Video
  • Konkursi
  • Kontakt
Najčitanije
AGRO SAJAM U NIŠU U SUBOTU, NEDELJU I PONEDELJAK, OD 20. DO 22. SEPTEMBRA
MIHOLJSKI SUSRETI SELA PO PETI PUT U 130 OPŠTINA
15. SEPTEMBRA DAN MEROŠINSKE TRADICIJE U MEROŠINI
10 GODINA AGROJUGA
ODRŽANA 17. OVČARSKA IZLOŽBA I 6. FESTIVAL JAGNJEĆEG PEČENJA U PRIČEVIĆU KOD VALJEVA
CENE NA BERZI: KUKURUZ 23,29 din/kg bez PDV-a, PŠENICA 20,55 din/kg bez PDV-a, SOJA 49,50 din/kg bez PDV-a
REDAKCIJA AGROJUG 061/4563149 INFO@AGROJUG.RS W.W.W.AGROJUG.RS
Agrojug - Emisija o poljoprivredi
  • Početna
  • Privreda
    • Pčelarstvo
    • Povrtarstvo
    • Ratarstvo
    • Cvećarstvo
    • Stočarstvo
    • Vinogradarstvo
    • Voćarstvo
    • Zaštita bilja
  • Manifestacije
    • Izložbe
    • Sajmovi
    • Savetovanja
  • Ruralni turizam
  • Zadrugarstvo
  • Video
  • Konkursi
  • Kontakt
Agrojug - Emisija o poljoprivredi

Adresa: Gece Kona 20a, 18106 Niš
Brojevi telefona: +381604563149
Email adresa:
 info@agrojug.rs
Web adresa: www.agrojug.rs

Radno vreme: 00:00 – 24:00

Savet stručnjakaUncategorizedVideo

Radiša Nikolić Aromatika: Dragoceni saveti za prave proizvođače rakije!

Agrojug
Novembar 21, 2020 One Min Read
397 Views
0 Comments

Radiša Nikolić Aromatika: Dragoceni saveti za prave proizvođače rakije!

U toku je špic sezone proizvodnje voćnih rakija, pre svega dunje i jabuke ali i destilacija drugih vrsta rakija poput onih od grožđa, lozovače, vinjaka i komovice. O tome šta je sve potrebno da se odradi u ovom periodu govori Radiša Nikolić vlasnik preduzeća Aromatika. Što se lozovače, komovice i vinjaka tiče potrebno je što pre uraditi destilaciju ukoliko već nije urađena. Kod voćnih rakija bitno je fermentaciju dovesti do kraja kaže Nikolić. Ukoliko temperatura padne ispod 10 ili 12 stepeni komina će ostati neprevrela, a kao takva sklona je kvarenju i kišeljenju.

Tagovi:

AgroJugRadiša Nikolić Aromatika: Dragoceni saveti za prave proizvođače rakije!

Podelite:

Ostale vesti

Prethodno

AgroJug 754 19-11-2020

Sledeće

Srđan Stajić Zabrega Paraćin: Slobodna ispaša – dobitna kombinacija za naše uslove!

Sledeće
Novembar 23, 2020

Srđan Stajić Zabrega Paraćin: Slobodna ispaša – dobitna kombinacija za naše uslove!

Prethodno
Novembar 21, 2020

AgroJug 754 19-11-2020

Još tekstova

Manifestacije
AGRO SAJAM U NIŠU U SUBOTU, NEDELJU I PONEDELJAK, OD 20. DO 22. SEPTEMBRA
Agrojug
Septembar 15, 2025
EMISIJA
Emisija o poljoprivredi : : AgroJug ::: Poljoprivreda 2025 : : : 2411 : : 15-9-2025
Agrojug
Septembar 15, 2025
AgroJug specijal
Emisija o poljoprivredi : : AgroJug specijal ::: Poljoprivreda 2025 : : : 2410 : : 14-9-2025
Agrojug
Septembar 14, 2025
AgroJug specijal
Emisija o poljoprivredi : : AgroJug specijal ::: Poljoprivreda 2025 : : : 2409 : : 13-9-2025
Agrojug
Septembar 13, 2025
Agrojug - Emisija o poljoprivredi
  • Početna
  • Privreda
  • Manifestacije
  • Ruralni turizam
  • Zadrugarstvo
  • Konkursi
Facebook Instagram Youtube

© Agrojug 2024 - Izrada websajta TeachR

  • Početna
  • Privreda
    • Pčelarstvo
    • Povrtarstvo
    • Ratarstvo
    • Cvećarstvo
    • Stočarstvo
    • Vinogradarstvo
    • Voćarstvo
    • Zaštita bilja
  • Manifestacije
    • Izložbe
    • Sajmovi
    • Savetovanja
  • Ruralni turizam
  • Zadrugarstvo
  • Video
  • Konkursi
  • Kontakt