Kada radiš posao kako treba: Slađan Rakić iz Žitorađe primer svima – Na konkursu za mlade poljoprivrednike prošle 174 prijave sa više od 250 miliona dinara!!!

Slađan Rakić iz Žitorađe primer svima: Na konkursu za mlade poljoprivrednike prošle 174 prijave sa više od 250 miliona dinara!!!

Na nedavno završenom konkursu za mlade poljoprivrednike, najveći broj prijava i odobrenih sredstava imaju tri opštine na jugu Srbije: Žitorađa, Blace i Prokuplje. O ovim rezultatima, pohvalno se izrazio i ministar Nedimović, a naša ekipa je posetila ove opštine.. Apsolutni rekorder u broju ispunjenih zahteva za konkurs je opština Žitorađa iz koje je zahvaljujući visprenom Slađanu Rakiću pomoćniku predsednika opštine zaduženim za poljoprivredu, odobreno čak 174 zahteva u vrednosti od čak više od 250 miliona dinara. Slađan Rakić je uz veliku zahvalnost svim državnim organima , a naročito ministarstvu poljoprivrede naglasio da će ova sredstva doprineti bržim razvoju poljoprivrede u opštini Žitorađa, ali i ostanku mladih ljudi na selu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here